Granqvist

Vårt nya koncept

Vårt nya koncept

Efter långa förberedelser och hårt arbete, byten av leverantörer, namn och logga är jag stolt över att kunna presentera vårt nya koncept  - GRANQVIST


Namnet ska ses som ett sätt att tydligare förmedla den känsla som jag tycker är så viktig. En hemtrevlig butik med personlig service och atmosfär. En butik med en tydlig nisch där kvalitet och ett unikt och brett utbud är grundstommen tillsammans med en vettig prissättning. Kort och gott en butik som jag själv skulle vilja handla i. En butik där personalen känner av om jag behöver hjälp, ger mig ärliga råd och ett genuint trevligt bemötande. En butik där man andas passion för de produkter man säljer. En butik där jag snabbt kan förnya skjortgarderoben köpa mössa, handskar och halsduk när det plötsligt blir kallt eller spendera en stund och botanisera bland slipsar, flugor och näsdukar.

Det mesta producerar vi nu själva, direkt via olika fabriker. Våra slipsar, näsdukar och flugor tillverkas huvudsakligen i södra Italien i en av världens bästa fabriker. Här skulle jag kunna namnge ett antal märken i lyxklassen som samtliga tillverkar i denna fabrik och enligt samma standard men väljer att låta kvaliten tala för sig själv.

Skjortor är en produkt som ligger mig varmt om hjärtat och här har vi hittat en ny italiensk producent som erbjuder en stor bredd av italienska tyger och där vi fått möjligheten att ta fram en helt egen modell och egna kragar.

I vår nya webshop kommer du finna en större del av vårt sortiment än tidigare, bättre bilder och en mer användarvänlig och inspirerande layout. Webshopen är under ständig förändring och så tycker jag också det ska vara, en levande mekanism. Det senaste tillskottet är denna blog som jag hoppas att ni ska uppskatta.

I sociala medier finns vi numera under namnet granqvist_store men vår gamla facebook -sida (Andrews_ties_sverige) används också då det inte går att byta namn på sidor som har ett visst antal följare enligt facebook’s regler.


Jag hoppas ni kommer uppskatta förändringarna.


//Henrik